Έξοδα αποστολής

>
Έξοδα αποστολής

Όλες οι αποστολές προϊόντων γίνονται με την ΕΛΤΑ courier και παραδίδονται με ασφάλεια στην διεύθυνση που έχετε ορίσει, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που στάλθηκε η παραγγελία. Για παραγγελίες από το εξωτερικό, για άλλη μια φορά, τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 5-8 εργάσιμων ημερών από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Η www.picoc.eu δεν αναγνωρίζει τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, απεργιών ή/και λόγω ανωτέρας βίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εν λόγω ημερομηνία παράδοσης θα παραταθεί για όσο χρονικό διάστημα υφίσταται ο λόγος καθυστέρησης.

Η χρέωση για την μεταφορά υπολογίζεται και προτείνεται στην φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντα από τις σχετικές αποδείξεις. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το είδος της απόδειξης που χρειάζεται (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο) συμπληρώνοντας το κατάλληλο πεδίο.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλα τα έξοδα συσκευασίας και έξοδα αποστολής υπολογίζονται επί του συνόλου στο καλάθι αγορών σας, στο τελικό ποσό.

  1. Τα έξοδα αποστολής για αγορές κάτω των 100€ είναι 17€ ευρώ για όλη την Ευρώπη και 20€ για τον υπόλοιπο κόσμο.
  2. Τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 100€ είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ευρώπη και 20€ για τον υπόλοιπο κόσμο.
  3. Τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα: Greece: ΔΩΡΕΑΝ
  4. Τα έξοδα αποστολής για πακέτα με αντικαταβολή μέσω courier: ΔΩΡΕΑΝ παράδοση εντός 2-3 ημερών στην περιοχή σας. ΜΟΝΟ για την Ελλάδα

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο Έντυπο Υπαναχώρησης στο κάτω μέρος της σελίδας και να συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.